Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Coperta imprimabila iaPeel Pimp up your Apple stuff
150 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Smuff va personalizeaza din cap pana in picioare de ani de zile, va branduieste viata personala, iar acum a venit randul gamei Apple.

iPhone si iPad vor fi transformate si personalizate acum si pe exterior, sunt facute sa fie atat de flexibili incat interiorul si exteriorul sa fie in acord perfect. Indiciul se ascunde in nume: iCoperta imprimabila, deoarece pe aceasta coperta din vinil se poate imprima orice poza sau design.

Cu iCoperta va protejati iDispozitivele de zgarieturi, dar ce este mai important: iPhone-ul sau iPad-ul va avea mai multa personalitate vizibila, va purta brandul personal. Folosire

* Pentru a va personaliza iPhone-ul sau iPad-ul, nu aveti nevoie decat de o imprimanta cu jet de cerneala si imaginatie bogata.
* Pur si simplu descarcati software-ul, imprimati imaginea aleasa pe coperta din vinil si o aplicati pe iPhone folosind filele de ajutor pentru o aplicare corecta si precisa.
* Puteti chiar sa creati un screensaver potrivit iCopertei pentru a completa imaginea.
* Cu 10 ( 5 fata, 5 verso) iCoperte/ pachet pentru iPhone si iPhone 4, si 3x iCoperte pentru iPad, puteti schimba design-ul oricand va plictisiti de cea veche.
* iCopertele nu vor lasa nici o urma pe suprafata neteda a iDispozitivului Dumneavoastra cand decideti sa le indepartati.
* iCoperta va pastreaza iDispozitivul in bune conditii, protejand-ul si de zgarieturi.
* Sunt extrem de rezistente.
Din Gura in Gura