Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Camera video Aiptek 3D HD i2 ce captureaza inca o dimensiune
1160 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cand suntem absolut convinsi ca gizmourile audio-video nu mai pot aduce inovatii, cand pare ca toate rezolutiile si formele sunt exploatate, atunci apare camera 3D i2 de la Aiptek.

O camera care nu doar se joaca cu pixelii si calitatea filmarii ci aduce un plus imens modului in care este privita toata era digitala. Suficient de mica pentru a ne incapea in palma sau sa ne alunece in buzunar, noua Camera Aiptek 3D i2 ne invita realmente in a 3-a dimensiune.

Folosind doua lentile, aceasta camera filmeaza in 3D, iar ceea ce ati filmat puteti sa vedeti pe ecranul de 2.4” si pe TV 3D fara ochelari speciali. Pe monitoare si ecrane normale magia 3D se vede cu acei ochelari bicolori retro-chic. Camera Aiptek 3D i2, care filmeaza si in 2D, este si o camera foto. Un mare respect celor care au pus aceasta camera pe piata: noi spunem ca este inceputul unei noi ere. Inregistrarea si redarea continutului 3D deschide noi oportunitati incendiare pentru cei care creaza filme. Lumea capturata in 3D este in sfarsit libera si lasata doar pe seama inventivitatii fiecaruia. Deschizand noi porti in lumea amatorilor de film, cei de la Aiptek au incorporat in acest gizmo sistemul de incarcare directa USB pe YouTube. Lasati-va purtat de senzatii si va dorim sa profitati la maxim de inventivitatea camerei Aiptek 3D HD i2! Si noi asteptam cu nerabdare festivalul scurtmetrajelor 3D! Folosire

* Aceasta camera uluitoare si compacta foloseste doua lentile si doi senzori pentru a face filme si poze uimitoare de inalta rezolutie (1289 x 720).
* Nu veti avea nevoie de ochelari speciali 3D, pentru ca ecranul camerei Aiptek i2 de 6.1 cm are incorporat un filter de 3D. In continuu ii veti pocni ecranul, ca sa va asigurati ca a treia dimensiune este doar o iluzie.

* Daca Dumneavoastra va aflati printre cei instariti material si aveti deja acasa televizor 3D, puteti sa va bucurati de filmele Dumneavoasra imediat, fara ochelari. Doar conectati Aiptek i2 de televizor (toate accesoriile incluse).
* Daca doriti sa va vizionati filmele pe un monitor standard 2D, trebuie sa va puneti ochelarii 3D speciali (inclus). Asigurati-va ca filmuletul sa fie convertat inainte cu ajutorul sofware-ului Aiptek i2. Tot procesul este foarte simplu.
* Impartasiti-va experientele si cu restul lumi, incarcand filmele, pe YouTube, de unde amicii le vor putea vizualiza cu ochelari 3D.
* Sa nu uitam sa mentionam ca revolutionara camera poate face poze si filme de inalta calitate si in 2D.
* Cum era de asteptat, Aiptek i2 este alimentat de o baterie reincarcabila (o ora jumate, timp de inregistrare) iar filmele sunt salvate pe un card de memorie (SD/SDHC/MMC).
* De asemenea, dispune de un microfon incorporat si difuzor stereo.
Din Gura in Gura